Species Plantarum - vol.5(1-2) (Berlin G.c.nauk, 1810)
Linneanos
1-542; 1-122 Editio Quarta, post Reichardianum quinta adjectis vegetabilius hucusque cognitis curante Carolo Ludovico Willdenow
Keywords: Taxonomía