Sylloge florae Europaea - seu plantarum vascularium Europae indigenarum enumeratio adjectis synonymis gravioribus et indicata singularum distributione geographica ... (Oerebroae (Örebro) N. M. Lindh, 1854)
Linneanos
I-XXIII, 1-441
Keywords: Flora; Europa