Systema vegetabilium secundum classes ordines genera species cum characteribus et differentiis (Gottingen Christ.dietrich, 1797)
Linneanos
I-XVI; 1-1026 Editio Decima quinta quae ipsa estrecognitionis a Andrea Murray institutae tertia procurata a C.H.Persoon
Keywords: Taxonomía