Plantae Europeae - Enumeratio systematica et synonymica plantarum phanerogamicarum in Europa sponte crescentiium vel mere inquilinarum - Tomus I (Leipzig H. R. Engelmann, 1890)
Flora Europea
Keywords: Flora; Europa